Priser og medlemskap

Avtale / MedlemskapPriser
Ordinær - 12 mnd bindingstid456,- pr mnd
Student/lærling/honnør/ufør - 12 mnd bindingstid375,- pr mnd
Ungdom under 18 år - 12 mnd bindingstid314- pr mnd
---
Ordinær - uten bindingstid527,- pr mnd
Student/lærling/honnør/ufør - uten bindingstid446,- pr mnd
Ungdom under 18 år - uten bindingstid385,- pr mnd
---
Månedskort - Ordinær699,-
Månedskort - Student/lærling/honnør/uføre599,-
Månedskort - Ungdom under 18 år499,-
---
Årskort kontant ordinær5474,-
Halvårskort ordinær3359,-
Årskort Student/lærling/honnør/uføre4499,-
Halvårskort Student/lærling/honnør/uføre2668,-
---
Klippekort 10 klipp 1500,-
---
Ferietilbud student 1 mnd342,-
Ferietilbud student 1 uke297,-
---
Drop in150,-
---
Personlig trener - 3 Klipp1500,-
Personlig trener - 10 Klipp4500,-
Personlig trener - 20 Klipp8000,-

Innmelding

Melder du deg inn og velger medlemskap uten binding, så kommer det en innmeldingsavgift på kr 200,- Dette gjelder også om du har vært medlem tidligere og har innloggingskortet.
Kjøper du medlemskap med 12 måneders binding, så kommer det ikke innmeldingsavgift.

 

KORONA TILTAK

Regjeringen har besluttet å videreføre de omfattende tiltakene som ble iverksatt 12. mars med visse justeringer til og med 13. april, for å slå ned koronapandemien i Norge. Treningssentrene må fortsatt holde stengt til 13. april.

Vi håper at du og dine familiemedlemmer er friske. Er du permittert, så har du vår medfølelse. Vi må alle gjøre hva vi kan for å stanse smitten, og oppfordrer alle og enhver til å følge myndighetenes råd slik at vi både kan redde liv og så snart trene i lag igjen! Veldig bra hvis du klarer å holde i gang treningen på egenhånd, finner treningsglede  med vår treningsapp og kommer dere ut på tur.

Vår viktigste jobb er nå å sikre at du har et minst like godt tilbud å komme tilbake til når vi åpner igjen. Vi har våre løpende driftskostnader, som for eksempel husleie, leasing/lån, ulike lisenser etc, som må betales som vanlig. Myndighetene har ikke gitt noen krisepakke for tapte driftsinntekter i treningsbransjen.

Vi setter utrolig stor pris på alle medlemmer som viser forståelse og støtter oss i denne vanskelige situasjonen, selv om treningstilbudet ikke kan benyttes frem til den 13. april.  Takk til dere som allerede har ytret ønske om å være medlem "i tykt og tynt", og takk til dere som har vært medlem frem til nå, men som må prioritere helse og økonomi.

Valg for ditt medlemskap:

- Trekk som ble belastet 20. mars gjaldt forskuddsbetaling for april. Hvis du ønsker å kompensere for de 13 dagene du ikke får benyttet senteret i april, trekker vi i fra dette beløpet på trekket som forfaller 20.4 (forskudd mai). Send e-post innen 2. april til post@kraftverket-as.no hvis du ønsker dette. Hva som eventuelt vil skje etter disse 13 dagene må vi  få ta stilling til når dette blir avklart.

- Angående stengte dager i mars. I og med at Helsemyndighetene påla oss å stenge er vi i en "force majeur" situasjon som er beskrevet i medlemsavtalen; "Medlemmer aksepterer at det ikke kan kreves erstatning/refusjon av treningsavgift, og at medlemsavtalen ikke kan sies opp dersom senteret må holde stengt ved uforutsette avbrudd i driften, som ligger utenfor Kraftverkets kontroll". Dette forbeholdet gjelder betalt medlemsavgift for mars, og medlemmer som iht. medlemsavtalen er i en bindingstid.

Med vennlig hilsen
Laila & Kjersti
Bli medlem »