RPM Spinning

RPM™ er en enkle måte å komme i gang med treningen. Du kan starte rolig og regulere belastning og intensitet etter egne forutsetninger. Timen kombinerer hitmusikk med motivasjonen til en inspirerende instruktør som leder deg på en reise med bakkeklatringer og flate strekk med god fart.
Treningen er basert på vitenskapen som omhandler å opprettholde pulsen på et aerobt nivå (mellom 60 og 80 prosent av makspulsen din) toppet av intensitet (motiverer deg til 85 til 90 prosent av maks). Treningen bygger kardio utholdenhet, og gir god effekt i forhold til forbrenningen.


Det beste med RPM er at det ikke er en fancy og komplisert trening. Det er ganske enkelt, du hopper på en sykkel, fester pedal. og sykler. Men det betyr ikke at det er monotont. Instruktøren vil lede deg gjennom alle de grunnleggende sykkelstillingene, og du kan forvente simulerte bakkeklatringer, sprinter, intervalltrening og mer. Treningen er nøye strukturert for å presse deg til kardiotoppen før du lander ned igjen.

Forskere mener at det er de forskjellige intensitetsnivåene du får i en RPM-trening som er nøkkelen til å maksimere muskeltilpasninger og produsere omfattende helsemessige fordeler. En studie av mosjonister som fullførte tre RPM-treningsøkter i uken, viste at bare åtte uker med RPM kan forbedre kondisjonen, redusere kroppsfett,  redusere blodtrykket og kolesterolnivået.

Du trenger ingen erfaring for å nyte fordelene med RPM. Krafftverket vil tilby RPM to ganger pr uke, mandag med 45 minutters time og torsdag 30 minutters trening.

Velkommen,

 
Effektiv kondisjonstrening
En god følelse etter gjennomført trening!
RPM Spinning
RPM gir deg en god en god variasjon av kondisjon og styrke

Prisjustering

Det gjennomføres en prisjustering på alle medlemskap på 3 % fra betalingen 20. februar.

Bli med i trekning av påskeegg

Delta på gruppetimer og lever inn lappen din. Les HER!

Nå kan du ta varige grep for helsa di!

Finn treningsformen som du liker - kom rolig i gang. Venn deg til å endre rutiner og prioritere litt trening, gjerne ute og inne. Vel møtt!
 

Nå kan 9. klassinger starte på Kraftverket
I høstferien kan 9. klassinger starte å trene hos oss. Les mer her
Enkelttime hos oss?
Vipps til nr. 131662 les mer her
Hvordan få gode og varige treningsvaner?
Smarte og enkle tips!