Følg oss på facebook!
Start nå og kom godt i gang!

Nye program på gruppetimer


Se timeplanen her: TIMEPLAN
Fra Kick Off 30.12.23 har vi lansert nye program på følgende timer:

BODYPUMP 127 begynner med en melodisk, oppløftende følelse. Det er friskt! Plater kombinert med utfall og et langt sett med bakover utfall for å engasjere setemusklene og øke pulsen – genialt! Vi er i gang, tunge – gode knebøy; kombinasjonen av single og pulser i 60 sekunder vil teste og trene musklenes utholdenhet. Ser etter superhelter, GOKU, brysttrening med tid under spenning for å bygge styrke og utholdenhet. Et følelsesmessig løft i ryggsangen, med Cleans & Power Presses for å drive pulsen og få maks effekt! I utfallsangen får vi testet balanse og koordinasjon. Effekten er en enorm muskelforbrenning. I skuldersangen bruker vi lette plater for å aktivere og stabilisere skuldrene og tunge vektstangpresser for styrke. I siste sang er det fokus på skrå magemuskler og  maks effekt for kjernemuskulatur
Hva venter vi på? Kjør på!

CORE 52 gir den beste energien og utbytte! Rocking Hovers, Rolling Side Planks og Scorpions tester vår kontroll og kjernestyrke. Vi blir utfordret på balanse- og stabilitetsutfordring, Strikkøvelser gir bra funksjonell styrke og knebøyene er super utfordrende, men føles så bra etterpå. Programmet er innholdsrikt og høyt tempo kombinert med styrke gir maks resultat for den enkelte. Det er mange ulike alternativ så programmet passer for alle! Kom og prøv :)

AEROBIC - Vi starter treningen med en moderne remiks av den gode gamle sangen Dance with somebody. Vi fortsetter med gode, effektive øvelser for å løfte intensiteten og går over til å jobbe hardt, men friskt og dynamisk! Det er fart og styrke i agility sangen. Vi avslutter med intervaller - det er raskt og utfordrende og rytmen er topp! Vi avslutter hvert sett med å gi alt! Siste innsats er fokus på mage med trening fremside og bakside, altså kjernemuskulatur. Eva ser frem til å trene med deg!