Bodypump

Bodypump er en av de mest effektive måtene å komme i gang med regelmessig og kontrollert trening på!


TIL DEG SOM:  foretrekker god, effektiv styrketrening til energisk musikk. Dette er en time som gjør det enkelt for deg å komme i gang med trening og hvor du merker raskt resultatene. Du får en personlig instruktør som følger opp teknikken din på hver time! Du lærer alle de grunnleggene øvelsene for styrke.

Bodypump er gruppetrening hvor deltakerne i klassen bruker vektstenger med justerbare vekter.  I løpet av en time trenes de store muskelgruppene ved hjelp av ulike øvelser som blant annet knebøy, benkpress og markløft. Treningen gjør kroppen sterkere, er god hjelp ved vektreduksjon og gir deg fine markerte muskler..

Er du nybegynner, så anbefaler vi å starte med de 4 første sangene og bygge gradvis på flere etterhvert. Det er stor endring for musklene å starte med bodypump, så la kroppen venne seg gradvis til for å unngå å få gangsperre i hele kroppen.

Ved å trene bodypump øker muskelmassen. Bodypump reduserer risikoen for ryggsmerter, leddgikt, diadetes, hjertesykdommer, beinskjørhet og i kombinasjon med aerob trening reduseres også høyt blodtrykk. 

Bodypump kan også forbreder holdningen din. Ved en kontrollert og balansert styrkestrening, hvor det fokuseres på riktig  holdning ved utførelse av øvelsene, vil du gjøre nytte av trening også i hverdagen. Ved å trene bodypump øker man musklenes ut holdenhet, og dermed prestasjonen i andre idretter og mosjonsformer. Bodypump er med på å øke selvtilliten, samtidig som du vil føle at du får mer energi gjenerelt, men vær OBS...

- It will change the shape of your body!

God effektiv trening!

Bodypump er en koregrafert treningstime hvor vi bruker enkle øvelser som appellerer til båed kvinner og menn i alle aldersgrupper og fysisk form.


Treningen passer for nybegynnere til mer avanserte utøvere, da man individuelt justerer vekten og kontrollerer intensiteten av treningen.

Hva trenger du å ha med meg på timen?
Alt du trenger å ha med på timen er en drikkeflaske, et håndkle og innesko.

Hva er utbytte av timen?
  • Du blir stekrere og bedre fysisk form
  • Du lærer funksjonelle treningsøvelser
  • Brenner kalorier

For mer informasjon, snakk med en av instrukørene på Kraftverket eller besøk lesmills.com/bodypump

Som alle Les Mills programmer, er bodypump en time som produseres hver tredje måned med ny musikk og ny koregrafi.
Bodypump er intensiv styrketrening
Bodypump

Opplæring av 13 og 14 åringer i styrketrening

Se bilder og les artikkelen her!

 

Nå kan du ta varige grep for helsa di!

Finn treningsformen som du liker - kom rolig i gang. Venn deg til å endre rutiner og prioritere litt trening, gjerne ute og inne. Vel møtt!

 

 

 

Ta kontakt for å bli medlem »
Ta kontakt