Følg oss på facebook!
Hva er RPM?

Vi starter opp med RPM 29.3.


Vi deler ut to uker med GRATIS trening til ikke-medlemmer. Oppstart torsdag 29. mars!
Meld din interesse til Kjersti på sms til 977 99 369


RPM™ kombinerer hitmusikk med motivasjonen til en inspirerende instruktør som leder deg på en reise med bakkeklatringer, sprint og flate strekk. Treningen er basert på vitenskapen om Cardio Peak Training, som innebærer å opprettholde pulsen på et aerob nivå (mellom 60 og 80 prosent av makspulsen din) med topper av intensitet (motiverer deg til 85 til 90 prosent av maks). Denne spesifikke blandingen av høy intensitet bygger kardio utholdenhet, og driver også effektiv forbrenningseffekter.

Det beste med RPM er at det ikke er en fancy trening. Det er ganske enkelt, du hopper på en sykkel, fester pedal. og sykler Men det betyr ikke at det er monotont. Instruktøren vil lede deg gjennom alle de grunnleggende sykkelstillingene, og du kan forvente simulerte bakkeklatringer, sprinter, intervalltrening og mer. Treningen er nøye strukturert for å presse deg til kardiotoppen før du lander ned igjen.

Forskere mener at det er de forskjellige intensitetsnivåene du får fra en RPM-trening som er nøkkelen til å maksimere muskeltilpasninger og produsere omfattende helsemessige fordeler. En studie av mosjonister som fullførte tre RPM-treningsøkter i uken, viste at bare åtte uker med RPM kan forbedre kondisjonen, redusere kroppsfett,  redusere blodtrykket og kolesterolnivået.

Du trenger ingen erfaring for å nyte fordelene med RPM. Instruktøren vil veilede deg gjennom treningen, og når du kontrollerer ditt personlige tempo og motstandsnivå kan du bygge intensiteten som passer dine forutsetninger.
Hvor ofte bør du trene RPM?

For fantastiske resultater anbefaler vi at du gjennomfører RPM 2-3 ganger i uken. Det er en god idé å komplettere RPM-treningsøktene dine med litt styrketrening, for eksempel BODYPUMP, og litt kjernetrening som Core og andre treninger som du liker.