Følg oss på facebook!
Få god opplæring

Vi tilbyr funksjonell trening


Mange har som mål om å bli bedre i noe, men ikke alle har kunnskap og erfaring om hvordan det skal oppnås. Det aller fleste av oss er ikke idrettsutøvere men ønsker å fungere i hverdagen. Da er det bedre å gå rett på sak i stedet for å trene med øvelser og prinsipper som gir omveier til målet. Hvis målet er å bli  sterkere og mer utholdende i hverdagen, bør du trene på en måte som gjør at det er nettopp dette som er resultatet.
Vår nye instruktør, Tore Jacobsen, veileder funksjonell trening hver mandag kl. 18:30. Meld deg på timen og få god og effektiv innføring i trening tilpasset DEG!

Funksjonell trening kan vi også kalle hensiktsmessig trening, aktiviteter som gjør deg bedre i stand til å takle hverdagslige gjøremål eller aktiviteter.

Funksjonell trening kombinerer kondisjon, bevegelighet og styrke samtidig, og bidrar i større grad til å holde deg frisk og skadefri. 
Forslag til program henger på oppslagstavlen. Du bestemmer hvilket program du vil trene.

Øvelsene mot hverdagslige gjøremål kjennetegnes ofte med at de utfordrer stabilitet og bevegelighet ved å styrke samspillet mellom musklene i kroppen. Mange av øvelsene kan også være stående da dette er det vi gjør mye av, eller bør gjøre mye av.

Hvorfor trene funksjonelt?

I tillegg til å bli bedre på det du ønsker å bli bedre på, så unngår man mange av skadene som kan oppstå. Både fordi muskelen tåler mere og man har «lært» kroppen å fordele belastningen på flere muskler. Har man i tillegg trent variert så har du en bedre utviklet støttemuskulatur